Klubový zpravodaj DK ČR

05.03.2016 11:04

S radostí oznamujeme všem členům, že jsme se pustili do tvorby našeho prvního Klubového zpravodaje, a tak po devíti letech obnovujeme tradici Dalmatin klubu ČR a cca začátkem dubna se můžete těšit na zajímavé čtení.

Prosíme všechny členy, kteří by rádi přispěli svými články, fotkami a jinými nápady, aby se ozvali. S klubovým zpravodajem nám ochotně pomůže Verča Veselá, a tak přikládám její e-mail (ahsia@seznam.cz) k psaní podnětů, nebo zaslání podkladů. Jinak rádi přivítáme další pomocné ruce – například grafiky.

Součástí zpravodaje bude i vyhlášení soutěže TOP Dalmatin 2015 + TOP Working 2015. U prvních pěti umístěných pejsků v jednotlivých kategoriích budou zveřejněny jejich fotografie. Prosíme tedy majitele vítězných jedinců o zaslání kvalitních fotografií v postoji, u pracovních jedinců pak fotografie z tréninků, či na stupni vítězů. Dále uvítáme kvalitní fotografie vítězů výstav v lednu a únoru 2016 s rozhodčími popř. krátký report o výstavě od těch členů, kteří se těchto výstav zúčastnili (vystavovatelé i jen jako diváci).

Zároveň otvíráme foto soutěž, kde vítězná fotografie dostane speciální místo na titulní straně Klubového zpravodaje. Podmínky soutěže budou již brzo zveřejněny.