Návrhy a hlasování o rozhodčích pro klubové výstavy DK ČR 2018

08.10.2017 14:57

Vážení členové,

již nyní jsme začali plánovat klubové výstavy na příští sezónu. V roce 2018 se budou konat dvě klubové výstavní akce. Klubová výstava bude 12.5.2018 v areálu kempu Buňkov u Přelouče a Speciální výstava – Memoriál J. Findejse 15.9.2018  v Praze – Řeporyjích. Rádi bychom oslovili i Vás, jako naší členskou základnu anketou, ve které si sami můžete navrhnout a odhlasovat rozhodčí, kteří budou posuzovat naše klubové výstavy příští rok.

Abychom udrželi trend kvalitních rozhodčí, i nadále, budeme se držet podmínky, aby se jednalo o rozhodčího, který je zároveň i dlouholetý chovatel dalmatinů.

Samozřejmostí je, že každý člen může přidat svůj návrh rozhodčího, který splní náležitost, a to, mít aprobaci pro posuzování exteriéru plemene dalmatin a být chovatelem dalmatinů. Návrhy zasílejte na email: predseda@dalmatinklub.cz

Hlasování se mohou zúčastnit členové DK ČR na FB ve skupině a na webu DK. Každý člen může hlasovat pro dva rozhodčí. Své hlasy můžete měnit, takže pokud někdo přidá rozhodčího, který vás zaujme, můžete svou volbu bez obav přehodnotit. Přijímání návrhů rozhodčích bude ukončeno 5.11.2017 a hlasování bude ukončeno 10.11.2017. Po skončení hlasování budeme postupně oslovovat rozhodčí, od shora směrem dolu, tedy začneme těmi, kteří získali nejvyšší počet hlasů. Z původního loňského seznamu byli vyjmuti ti rozhodčí, kteří již posuzovali na našich klubových výstavách, nebo národních či mezinárodních v ČR z nedávné doby, popřípadě budou v nejbližší době na národních a mezinárodních výstavách v ČR posuzovat.

Děkujeme a těšíme se na návrhy.

Výbor DK ČR

 

 

HLASOVÁNÍ  BYLO UKONČENO.